Uuden vuoden uudet kujeet

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

 

Uusi vuosi tuo ihania uusia tuotteita, mutta isoin muutos tälle vuodelle on sähköinen ajanvaraus. Olen kuunnellut teitä ihanat asiakkaat ja päätin vihdoin kokeilla uutta ajanvarausohjelmaa. Nyt voitte varata ajat silloin kun teille sopii ilman että kontaktoitte minua. Suosio on ollut aivan ihanaa ja yllättävää, joten kännykällä on ollut vähemmän aikaa. Toivonkin että ajanvaraus helpottuu ja nopeutuu uudella ohjelmalla. 

Se, miksi en aiemmin ole tähän lähtenyt johtuu yksinkertaisesti systeemin joustamattomuudesta. Koska itse teen töitä asiakaslähtöisesti teitä kuunnellen ja yrittäen joustaa kaikkien toiveiden mukaisesti, nettiajanvaraus on aina systeemi ja toimii ohjeistetusti. Te asiakkaathan ette ole systeemejä vaan jokainen erilaisia ja uniikkeja, joten huomioin kaikki yksilöinä. Toisen jalkahoitoon menee hieman eri aika kuin toisen. Joten jos ja kun valitsette aikoja eikä sieltä meinaa löytyä, ottakaa aina yhteyttä. Saattaa olla että aikaa löytyy 1h45min ja ajanvaraukseen olen laittanut 2h kasvohoitoon. Silloin et saa varattua aikaa vaikka ehdimme mitä todennäköisimmin  tehdä hoidon siinä ajassa. Itse myös pystyn sopeuttamaan hoidon sinun aikatauluun. Jos on kiire, teemme jotain mikä vaatii lyhyemmän ajan :)

 

Isoin kysymys varmastikin on kasvohoidon varaaminen. Suurin osa hoidoista kestää 60min. Kestoksi olen laittanut 2h siksi että haluan katsoa ihon kunnon ja miettiä mikä hoito on paras sillä hetkellä. Kasvohoitoon kuuluu myös kevyt päivämeikki. Tahdon että sinulla on myös rauha hoidon jälkeen. Toki jos ruokatunti on 60min niin keksin hoidon siihenkin aikajanaan. Kuten todettu, kaikki lähtee asiakkaan tarpeista. 

 

Eli nyt vain tutustumaan uuteen sähköiseen ajanvaraukseen! Ajanvaraukseen linkki löytyy nettisivujen yläpalkista. Palautetta uudistuksesta otan mielelläni vastaan. 

 

Aurinkoista tammikuuta kaikille!

 

Joulu on kohta täällä. Tässä muutamia vinkkejä millä ilahduttaa läheisiä jouluna

LAHJAKORTTI

Sellaiselle, jolla on jo kaikkea tavaraa tai huolehtii muista eikä välttämättä priorisoi itseään. Lahjakortilla hemmottelet sinulle tärkeää henkilöä ja annat varmasti mieluisan lahjan. Kasvohoito? Meikkikoulu? Geelilakkaukset? Jalkahoito? Kortin voi kirjoittaa joko summalle tai voit valita valmiiksi hoidon minkä haluat antaa. Suosituin lahjakorttihoito on Wellbeing -hoito. 1h 30min kestävä kokovartalohieronta kasvohoidolla. Täydellinen hoitokokonaisuus! 

IMG_0963.JPG

 

HUONETUOKSU

Huonetuoksu on kaunis sisustuselementti ja luo ihanan tunnelman kotiin. Tuoksut ovat tehty luonnon omista aromeista käsityönä. Vaihtoehtoina on huonespray, jolla saat raikkaan tuoksun huoneesen tai esimerkiksi lakanoihin kauniissa sprayn muodossa tai tuoksutikut, jotka ovat kauniita katsella sekä tuovat ihanalle. Tuoksun vahvuutta voi säädellä tikkujen määrää vaihtamalla. Saatavana 100ml (28,50€) tai 250ml (39€)

IMG_6677.JPG

 

 

WELLBEING -vartalopaketti

Sisältää vartalokuorinnan sekä vartalovoiteen. Ihana tuoksu, tehokas kuorinta ja kosteutus, täydellinen kotihoitopaketti. Sopii kaikille ja on valmiiksi kauniissa paketissa! Joulukampanjan ajan saat kuorinnan hinnalla myös vartalovoiteen!

dalla_della_dilla_dulla_pulla.jpg

 

KÄSIEN JA JALKOJEN TEHOKOSTEUTUS

Upeat jouluiset LCN paketit ovat loistava vieminen esimerkiksi opettajille tai tarhatädeille tai muille tutuille ketä haluat pienesti muistaa. Tehokkaat hoitoaineet hoitavat käsiä ja jalkoja, eikä näistä voi olla tykkäämättä! Voit valita kolmesta eri paketista mieluisesi:

Baked apple  cinnamon käsivoide+kynsinauhaöljykynä (19€)

Butter cookie vanilla käsivoide+viila (11€)

Baked apple cinnamon jalkavoide+hohkakivi (12€)

Screen Shot 2017-12-08 at 8.28.23.png

Käsivoiteita saa myös erikseen!

 

SHELLAC GEELILAKKAPAKKAUS

Vie kotilakkaajalle loistava geelilakkasetti. Kuivuu  erittäin nopeasti, loistava pigmentti,  ja mahtavat värit jotka pysyvät kiiltävinä. Settiin kuuluu puhdistusaine, värilakka sekä päälilakka (39€)

+PALJON MUITA IHANIA PAKETTEJA. 

Tule ostoksille ja voimme kehitellä juuri sinulle tärkeälle henkilölle täydellisen lahjan jouluksi!