Joulu on kohta täällä. Tässä muutamia vinkkejä millä ilahduttaa läheisiä jouluna

LAHJAKORTTI

Sellaiselle, jolla on jo kaikkea tavaraa tai huolehtii muista eikä välttämättä priorisoi itseään. Lahjakortilla hemmottelet sinulle tärkeää henkilöä ja annat varmasti mieluisan lahjan. Kasvohoito? Meikkikoulu? Geelilakkaukset? Jalkahoito? Kortin voi kirjoittaa joko summalle tai voit valita valmiiksi hoidon minkä haluat antaa. Suosituin lahjakorttihoito on Wellbeing -hoito. 1h 30min kestävä kokovartalohieronta kasvohoidolla. Täydellinen hoitokokonaisuus! 

IMG_0963.JPG

 

HUONETUOKSU

Huonetuoksu on kaunis sisustuselementti ja luo ihanan tunnelman kotiin. Tuoksut ovat tehty luonnon omista aromeista käsityönä. Vaihtoehtoina on huonespray, jolla saat raikkaan tuoksun huoneesen tai esimerkiksi lakanoihin kauniissa sprayn muodossa tai tuoksutikut, jotka ovat kauniita katsella sekä tuovat ihanalle. Tuoksun vahvuutta voi säädellä tikkujen määrää vaihtamalla. Saatavana 100ml (28,50€) tai 250ml (39€)

IMG_6677.JPG

 

 

WELLBEING -vartalopaketti

Sisältää vartalokuorinnan sekä vartalovoiteen. Ihana tuoksu, tehokas kuorinta ja kosteutus, täydellinen kotihoitopaketti. Sopii kaikille ja on valmiiksi kauniissa paketissa! Joulukampanjan ajan saat kuorinnan hinnalla myös vartalovoiteen!

dalla_della_dilla_dulla_pulla.jpg

 

KÄSIEN JA JALKOJEN TEHOKOSTEUTUS

Upeat jouluiset LCN paketit ovat loistava vieminen esimerkiksi opettajille tai tarhatädeille tai muille tutuille ketä haluat pienesti muistaa. Tehokkaat hoitoaineet hoitavat käsiä ja jalkoja, eikä näistä voi olla tykkäämättä! Voit valita kolmesta eri paketista mieluisesi:

Baked apple  cinnamon käsivoide+kynsinauhaöljykynä (19€)

Butter cookie vanilla käsivoide+viila (11€)

Baked apple cinnamon jalkavoide+hohkakivi (12€)

Screen Shot 2017-12-08 at 8.28.23.png

Käsivoiteita saa myös erikseen!

 

SHELLAC GEELILAKKAPAKKAUS

Vie kotilakkaajalle loistava geelilakkasetti. Kuivuu  erittäin nopeasti, loistava pigmentti,  ja mahtavat värit jotka pysyvät kiiltävinä. Settiin kuuluu puhdistusaine, värilakka sekä päälilakka (39€)

+PALJON MUITA IHANIA PAKETTEJA. 

Tule ostoksille ja voimme kehitellä juuri sinulle tärkeälle henkilölle täydellisen lahjan jouluksi!