Uuden vuoden uudet kujeet

Hyvää alkanutta vuotta 2018!

 

Uusi vuosi tuo ihania uusia tuotteita, mutta isoin muutos tälle vuodelle on sähköinen ajanvaraus. Olen kuunnellut teitä ihanat asiakkaat ja päätin vihdoin kokeilla uutta ajanvarausohjelmaa. Nyt voitte varata ajat silloin kun teille sopii ilman että kontaktoitte minua. Suosio on ollut aivan ihanaa ja yllättävää, joten kännykällä on ollut vähemmän aikaa. Toivonkin että ajanvaraus helpottuu ja nopeutuu uudella ohjelmalla. 

Se, miksi en aiemmin ole tähän lähtenyt johtuu yksinkertaisesti systeemin joustamattomuudesta. Koska itse teen töitä asiakaslähtöisesti teitä kuunnellen ja yrittäen joustaa kaikkien toiveiden mukaisesti, nettiajanvaraus on aina systeemi ja toimii ohjeistetusti. Te asiakkaathan ette ole systeemejä vaan jokainen erilaisia ja uniikkeja, joten huomioin kaikki yksilöinä. Toisen jalkahoitoon menee hieman eri aika kuin toisen. Joten jos ja kun valitsette aikoja eikä sieltä meinaa löytyä, ottakaa aina yhteyttä. Saattaa olla että aikaa löytyy 1h45min ja ajanvaraukseen olen laittanut 2h kasvohoitoon. Silloin et saa varattua aikaa vaikka ehdimme mitä todennäköisimmin  tehdä hoidon siinä ajassa. Itse myös pystyn sopeuttamaan hoidon sinun aikatauluun. Jos on kiire, teemme jotain mikä vaatii lyhyemmän ajan :)

 

Isoin kysymys varmastikin on kasvohoidon varaaminen. Suurin osa hoidoista kestää 60min. Kestoksi olen laittanut 2h siksi että haluan katsoa ihon kunnon ja miettiä mikä hoito on paras sillä hetkellä. Kasvohoitoon kuuluu myös kevyt päivämeikki. Tahdon että sinulla on myös rauha hoidon jälkeen. Toki jos ruokatunti on 60min niin keksin hoidon siihenkin aikajanaan. Kuten todettu, kaikki lähtee asiakkaan tarpeista. 

 

Eli nyt vain tutustumaan uuteen sähköiseen ajanvaraukseen! Ajanvaraukseen linkki löytyy nettisivujen yläpalkista. Palautetta uudistuksesta otan mielelläni vastaan. 

 

Aurinkoista tammikuuta kaikille!